Sunday, 17 April 2016

Shell Out dalam cafe Dyse Gallery

Inilah dia shell out menu per pack. Shell out dalam butik tak besar pun ada tiga empat meja kalau ramai baru buka dekat kaki lima butik. Suasana pun exclusive diam dan aman. Ekceli kami jumpa shell out harga berpatutan kawan atas kawan so why not try. Tempat ni area johan setia Klang kira dari pekan Port Klang jauh jugaklah. Memang agak ke dalam untuk masuk berhadapan pasaraya CLC ofkoz aku pun first time dengar. Kawasan ini Bandar Putera 2 memang bagi yang biasa dengan area Klang rasanya boleh sampai. Makanan memang sedap dan memang repeat lagi lepas ni.
Officemate memang dah lama cari kat mana shell out bajet. Kami pernah nak try shell out dekat Klang RM25 tapi selalunya tak boleh main terjah. Kena booking sehari awal. 
Menu ketam sweet sour, kepah lada hitam, udang buttermilk dan sotong goreng tepung air foc. Harga per pack RM16 per individu ada juga pek mahal ikut bajet kita. So far pek RM16 memang puas hati. Butik pun orang melayu kita yang punya lagikan menyokong usahawan wanita. Kalau rasa teringin search aje Dyse Gallery Bandar Putera2. Sekarang aktiviti dengan kawan office atau member memang cari port makan terbaik dekat Klang. Makan sambil borak.  Kami cari yang harga berbaloi dengan bajet kami. 

No comments:

Post a Comment