Tuesday, 31 May 2016

Selamat Datang Jun 2016

Rasa macam nak bagi salam, assalamualaikum.

Perasan atau x esok dah terpengahan tahun 2016 dan kalau ingat tahun lepas kita akan jumpa banyak cuti hujung minggu kebetulan minggu ini pun cuti sempena besday Agong. Wah tambah nak sambut puasa sudah kita.
Permandangan dari meja penulis yang kial-kial lagi memikir wah tengah tahun sudah. 
Salam ramadan dari diriku ini.
Nak cerita banyak tapi banyaknya kerja, menung, berangan dan senyum sendiri.

Monday, 23 May 2016

Tumit kaki pecah-pecah

Ah sedih tengok tumit kakiku. Berat makin bertambah mana taknya badan tak mampu menampung beratnya. Kaki saiz 5 badan overweight aishh. So rasa malu pulak kalau ada yang memerhati macam kita ni jenis tak jaga kebersihan diri. Maka mari google cara atasi pecah tumit. Memang pecah tumit aku makin teruk meh la mencuba sesambil kurangkan lemak di perut, didagu, dipipi atau lelemak sekelian.



Google yang mudah sahaja. Oh kurus untuk raya macam tak sampai target. Asalkan kurus sikit dahla below 60kg kan.

Friday, 13 May 2016

Cake Chocolate Indulgence

Bila time makan nie


.
.
.
.
.

Time Gaji

Tuesday, 10 May 2016

Terima kasih google adsense

Alhamdulillah,
Berjaya daftar google adsense dua tiga hari lalu. Wah rasa berjaya korang bayangkanlah percubaan selama ini gagal sokmo sekali lulus senyum sokmo. Dulu beli website bagai sekarang tak apa dok kat blogspot pun rasa boleh jana pendapatan sampingan.
Problem aku sekarang tak reti letak iklan sahaja puas la cuba tak keluar beb. Hua hua kebil-kebil akak. So kita tengok la performance google adsense akak progresif atau represif iye idak sebab akak pun buat trial and error dulu.
Ok akak nak godek-godek iklan google adsense ni nak belajar sesikit. Mudah mudahkan boleh menjana side income.
Kalau tetiba baca keluar iklan kat mobile phone tu google adsense lah yea.